schránka

schránka

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=5X26jgEgg9k

nad hlavou letí ptáci a já se je snažím spočítat

jako když jsem byla malá a počítala barvy duhy

první druhá třetí čtvrtá a jak dál

jak sakra dál

ruce na krku a zvonek někde opodál

já jsem to fakt nechtěl to ty

pláču do polštáře a po sto padesátý si říkám takhle ne takhle ne takhle

zůstat je těžký ale opustit ještě těžší

a tak počítám vlaštovky na drátě a světla v tunelu

nešlapu na čáry

a odečítám spzetky osmdesát pět mínus čtyřicet dva a dvacet devět mínus dvanáct

rychle řekni výsledek nebo se něco stane něco špatnýho něco ještě horšího

možná je to banální hloupý a dětinský

ale co nakonec člověku v životě zůstane

než ty

malý jistoty

 

Autor odnikud, 11.10.2023
Přečteno 108x
Tipy 15
Poslední tipující: BArBArKO, šerý, jort1, Iva Husárková, Psavec, Anfádis, Bufik, Žluťák, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle jsem si po dlouhé době prstem sáhl na umouněného kominíka pro štěstí. U pískoviště si hrál malej chlapeček a já - jen tak, si ty saze z prstu otiskl na nos. A chlapeček se na mě usmál a vyjekl. "Jéjé, šášula!" A má krásná malá jistota, byla na světě!* :-)
Jo, jsem taky někdy sběratel mrňolek.

12.10.2023 13:35:25 | šerý

Také často počítám vlaštovky na drátě a drž se

11.10.2023 19:28:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí