Počasí
Venku je krásně
já napíši báseň
o tom jak hezky je
když mrak nebe zakryje.
Chvilku je pak příjemný stín
někdo může mít i splín.
Nebojte slunce vykoukne zas
a teplými paprsky obejme nás.
Střídání tepla a zimy je v rovnováze
chvíli nám je zima pak je zas blaze
Tak tomu vždy bylo a doufám i bude
stejné je počasí pro bohaté i chudé.
Přečteno 172x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, OtaV, mkinka, Oliwka, Marťas9, Fialový metal, IronDodo, Psavec, MatyhoZmaty, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)