Nevím, zda nosím správný dres
tam, nahoře
trhám jej
zjišťuji
že kdesi pod ním
se skrývá husí kůže
problémem je
že tenhle dres
časem se přilepil k tělu
jak nepovedená kérka
zdá se být mapou útesů
ostrých útesů...
Ředidlo? Laser? Vyříznout?
Nejspíše bohužel až s poslední
narkózou