Anotace: To jsem byl zatraceně nešťastný a psal jsem si... Mnoho let uteklo,co já toto psal.
Životem proplout bez bouře.
Být spokojený jak na dovolené u moře.
Jenže i tichý oceán,dokáže být krutý.
I když jsi dobrý kapitán,bouře plakat tě donutí.
Snaž se být statečným!
Osud tě pošle za štěstím.
Mraky odtáhnou a začne být jasno.
Východ slunce jak živá koule sto na sto.
Když z toho spadne ti břemeno na duši.
Spatříš a ucítíš tu nepoznanou krásu na souši.
Ten pocit stát nohama pevně na zemi.
Dotýkat se voňavých květů.
A hledět k nebi.
Co kdybys byl zbabělec.
A nevěřil si?
Kde asi teď jsi?
Myslím si...
Tady bys nebyl.
Tohle vážně napsal moc nešťastný člověk. Je to přímo od srdce. Snad už je teď mnohem lépe.
19.10.2023 16:01:28 | fisus