A dostal jsem se
na planetu popcornu
bílý polstrování nejprve okusuju
pak je trhám
-jak jinak se dostat pryč?
Vzdávám to a sedám si
do až příliž měkkého
a kolem praskot novorozenců
proč tu jsem?
Já, zrno námelu
mezi tolika nanebevzetými?
Planeta popcorn to je v básni vyjádřený spojení
17.12.2023 02:29:33 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?