Anotace: Víte , že jste vykořisťováni a jste součástí začarovaného kruhu pro získání peněz kapitalistických psychopatů, kteří na vás páchají trestnou činnost?
@
Hladová společnost
Psychopaté operující pro řízení světa
nastolili v malé, české zemičce zvěrstva
domluveni u stolů kapitalistů
vytěžit co nejvíce z obyvatelů !!!
Skupina narušených, extrémně inteligentních
entit (lidí) , domluvení na vykořisťování v zemích
kde vládnou spojenci v souznění s trestnými činy
a bohužel naivitou obyvatel , kteří je zvolili.