ST*
Pro mě existuješ.
Moudrá a usměvavá s nádechem barevnosti duhy.
***
Ať se Ti daří Dájo.
19.01.2024 16:33:22 | Fialový metal
Moc děkuju. Víš, co je zvláštní? Moudrá a usměvavá - to bylo přesně to, co tenhle člověk ze zastávky na mně měl asi rád.. Neviditelná jsem už dobrovolně, vídám ho častěji, než tuší - pohybujeme se po stejných místech a stejnými dopravními linkami.. Báseň napíšu, ale dotyčnému nevím, co bych řekla - kdysi byl docela nespravedlivý.
20.01.2024 12:31:09 | Dája K