Shon

Shon

Anotace: Prostě přetažení...

Co změní
duševní krvácení?
den co den
v svatého nebudeš vysvěcen.
 
Z jedné povinnosti dalších padesát se zrodí
a až je splním, budu zas na začátku, když život závodí...
Když život závodí až do noci
a zahodí tě bez pomoci, až nebudeš moci...
 
Žádná spravedlnost, žádné právo,
jednou ti řeknou ,,co se to s tebou stalo?´´
Tíhu života nesu na zádech
a jako dítě do volných chvil mám spěch....
A přání aby trvaly věčně, je můj hřích
nebojte ďáblové , zase se donutím, jen kulisa bude váš smích..
Autor 8Zdenek, 15.02.2024
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, o3_gambit, Psavec, mkinka, Kan, Chane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí