Ano, TY

Ano, TY

Anotace: Osobní báseň z reálného života.

Potřebuju obejmout a teď dělá, že mě nevidíš.
Potřebuju obejmout a ty děláš, že mě neznáš.
Kdo ví, jestli to na mě vůbec poznáš?
Chybí mi to.
Chybí mi úplně všechno.
Od pitomýho „ahoj“, přes chození ven a povídání si.
Ale snad úplně nejvíc mi chybí to tvoje pevný, dlouhý a upřímní obětí!
Jak hezky a příjemně jsem se v něm cítila, to nemáš ani ponětí.
Přečteno 98x
Tipy 18
Poslední tipující: Misha, Paulín, Ondra, jort1, o3_gambit, enigman, Psavec, IronDodo, Kan, Pacik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mu to dej znát, určitě tě má stále rád.

21.04.2024 10:43:55 | Paulín

ale má jinak by tě neobjímal...

28.02.2024 19:19:24 | enigman

Řádky silný tou upřímností v nich.

28.02.2024 15:25:22 | cappuccinogirl

Tak tě objimam alespoň já.

28.02.2024 15:04:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí