Anotace: Jsou školy, kde zkoušku vykonáte za minimum. Jsou gymnasia, kde udělat zkoušku na první pokus je kvantitativně víc, než semestr na lékařské či právnické fakultě.
@
Na zápraží školy hulí pražští maturanti
ovínění ze zkoušky dospělosti…chuligáni!!!
Na nádraží kalí sjetí absolventi…
radostni a v euforii … po zkoušení ..komisi se smějí
Maturita byla jen absurdní hra…
po vyhazovu z extrémního gymplu.
No pěkně:-)
21.04.2024 14:05:02 | Žluťák