Anotace: Určitě jste někdy potkali a odmítli.
Zatracená ženská
S drahou kabelkou na ulici stála
s výrazem nadřazenosti kouřila
Dokonalé tělo větrem odhaleno
všechnu krásu znásobilo
S drahými šatičky vyzývala
- by krásou obelhala.
Za peníze cokoli udělala
zaprodaná, prokletá děvka.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?