Drž se svého

Drž se svého

Anotace:

Když jsi čekatel míváš nouzi o Kč

vyhneš se reklamě pana Pokáče

Ale ty co máš velmi slušné jmění

ji sleduj denně vždyť na tom nic není

 

Jsem tím kdo střádá drobné do slamníku

dím - muzikant má myslet na muziku

tvrdícím že na reklamě nic není

pak přeji dvojciferné zhodnocení!

 

 

Autor kudlankaW, 30.04.2024
Přečteno 67x
Tipy 16
Poslední tipující: kozorožka, IronDodo, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Tomcat, zase já, Marten, Vivien, Kan, Chane, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí