Telepatické doteky

Telepatické doteky

Anotace: Tajemné chvíle noční přikryly mi oči

Telepatické doteky


Tajemné chvíle noční
přikryly mi oči
a do peřin zas skryji
své pocity rozechvění
ve svém srdci
když dál vysílám k tobě
touhy své
a ty je jistě k sobě tiskneš
jakobys v náruči mne držel
a já tě vnímám
jako záškub na svých údech
když objímáš mne ve svých snech
Autor Veronika Telepat, 14.03.2015
Přečteno 766x
Tipy 3
Poslední tipující: Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí