ne...po... znaní
Anotace: Někdy ví víc líp ten, kdo nic neví.
známe se
neznám se
znáš mě
neznám tě
tancuju, když vysávám
zpívám, když myju nádobí
hraješ onlinovky, drnkáš na kytaru
stříháš si nehty do vany
tak dlouho
a tak sami
tak krátce
a tolik spolu
zkoušeli jsme
dařilo se
žili jsme
kazilo se
známe se
známe je
znají nás?
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
Komentáře (0)