Loupežníkův konec

Loupežníkův konec

Anotace: ...

Koruny stromů zář luny proniká,
hubený mladík spravedlnosti uniká.
Štěkot psí a dusot koní,
pozdě chlapec své slzy roní.

Vzpomínky na život se nyní vkrádají,
jako živé obrazy před očima běhají.
Rodiče nemel bůh k sobě je vzal,
teplo domova ten chudák nikdy nepoznal.

Začal krádeží jídel a s postupem času,
podlehl volání svého vnitřního hlasu.
Obávaný loupežník co okrádá druhé,
ne jen bohaté, ale dokonce i chudé.

Jednoho dne stal bandy se vůdce,
bodnutím ukončil život jeho předchůdce.
Svědomí černější než v komínu saze,
za svou drzost nyní zaplatí draze.

Lidé nebudou u soudu svým časem mrhat,
psi už dohání ho a začínají maso trhat.
Za vraždy, loupení a znásilňování,
zaplatí loupežník nyní tou nejdražší daní...

Autor WIRUS, 11.09.2014
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí