50/50

50/50

Anotace: píseň - text

Počítáme hodiny
A počítáme dny
A roky co jsou ztracený
A nesplněný sny
A věci co se nestaly
I když se mohly stát
Padesát na padesát

Spočítáme cokoli
Co prošlo kolem nás
Ale s čím jsme se jen minuli
A na co nezbyl čas
A všechno co jsme nevyzvedli
Z nálezů a ztrát
Je to tak padesát na padesát

Haj hou Haj hou Haj hou

Počítáme dopisy
Co neměli jsme psát
I ty co nikdy neodešly
Zmizel adresát
A můžem' toho litovat
Nebo se jen smát
Padesát na padesát

Počítáme mínusy
A že jich bylo dost
A vzpomínáme na plusy
To jen tak pro radost
A když to všechno sečteme
Tak můžem' si jen přát
Padesát na padesát

Haj hou Haj hou High hopes
Autor VITANA, 28.12.2020
Přečteno 212x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, mkinka, ARNOKULT, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...takže žijem jen tak...na půl...;-)

28.07.2021 16:56:13 | Marten

Haj hou haj hou
..hlavně se nepřepočítat
a moc ničeho nelitovat
..je to přece padesát na padesát. :) ST* líbí se mi

28.12.2020 23:42:24 | jenommarie

Co, prosím, znamená *ST?

28.12.2020 23:45:35 | VITANA

Super tip :)

28.12.2020 23:46:36 | jenommarie

Děkuji. Zatím se zde příliš neorientuji.

28.12.2020 23:49:23 | VITANA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí