Nádherně ztracen

Nádherně ztracen

Slunce pořád svítí,
pobíhám po louce kvítí,
“co to svítí, co to svítí?”
ztracen v zápětí.

Pouze jen napětí,
ptáci odletí,
kámen umlátí,
strom vznítí.

Meč nití,
čas se krátí,
“co je nití, co je nití?”
meč nesvítí.

Štít se štítí,
vždyť se obrátí,
“co se štítí, co se štítí?”
štít bez kvítí.

Ledu odtátí,
písku zmrznutí,
prasklin ohřátí,
tak už mě nenutí.

Beze hmátnutí,
na zákoutí,
už nejsou napětí,
napětí v zápětí.

Žádné mládnutí,
pouze stárnutí,
nikdo tě už nenutí,
že v zápětí bylo napětí.

Ptáci přiletí,
až po smyknutí,
nádechy uplatí,
to co již platí.

“Proč odletí?
A kdy zas přiletí?”
knihy zapnutí,
letce vykrátí.


Důležité vypnutí,
dřeva šití,
tváře mytí,
z skály větrem strhnutí.

“Proč proč pouze stárnutí?”
písek se nevrátí,
ve skle nesvítí,
stále nesvítí.

Slunce pořád svítí,
nepobýhám po louce kvítí,
“co to nesvítí, co to nesvítí?”
řezů zahřátí.

Hvězd s nebem modrým splynutí,
čokolády ztichnutí,
hlodavců hnutí,
“kdy se koná nahnutí?”

Konečně ledu tuhnutí,
už mě nikdo nenutí,
sociálních sítí,
více než životních krytí.

Po nápovědě sáhnutí,
ryby oplatí,
na dveře ťuknutí,
ale bacha na štípnutí.

Hlodavců kousnutí,
protestů plesknutí,
do stolu drcnutí,
zbylo jen pár kostí,

Zbyly jen páry sladkostí,
hlasité krknutí,
zas na skále díky přitáhnutí,
sloní krknutí.

Chyby škrtnutí,
snu touhy zasnoutí,
meče o krk klapnutí,
štítu chladné objetí.

Můj čas jen pořád a dokola krátí,
rychle klikatí,
to co se nezkrátí,
pomalu neklikatí.

Nervů napnutí,
na proutí,
labutí,
do trávy lehnutí.

Rukou mávnutí,
motýlí šlehnutí,
šlehačka drtí,
drtička rukojetí.

Sloní kliknutí,
výkřiky klenutí,
motýlí šlápnutí,
pořád nesvítí.

Plných napětí,
v tomhle zápětí,
tě nikdo nenutí,
protože jak žere kvítí.

Drahocenné kvítí,
i to žabí kváknutí,
tě nenutí,
v vzplanutí.

Sirky škrtnutí,
bohužel nesvítí,
neboť knihy vypnutí,
ptáky přinutí.

Aby jak měl pořádné mlasknutí,
a potom do plachet úžasné fouknutí,
jačí citronové sloupnutí,
karetní mucknutí.

Westernové odklopýtnutí,
bez rumu neplatí,
labutí,
nervů propnutí.

Žabí leknutí,
4 8 5 co to letí,
lachtaní kváknutí,
i do koulí kopnutí.

Bolestné vykřinutí,
na tě neplatí,
čas mě krátí,
pro mě život nádherně ztratí.
Autor Nic0rasu, 27.04.2021
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí