*-*Ráda bych na chvíli

*-*Ráda bych na chvíli

Anotace: ~~~~~~~~~~

---------------

Ráda bych na chvíli
lístkem plané růže byla
až kolem tebe poletím
do tvých vlasů
bych se posadila,
ty hlavou zatřepeš
a já dolů padám
než do trávy spadnu
na rameno si ti sedám.
Až potom jako lístek růže
k druhým dopadám.

Spod keře planých růží
vítr lístky odfoukne
ale ten sen o mně,
co jsem tím lístkem byla
a sen o střapaté hlavě
a že jsem stále tvoje milá
ten sen mi zůstane.
Ale co bylo to bylo
pěkně se mi o tobě
a o vůni planých růžích
ve spánku snilo.
A víc než by bylo milo.

-------------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 28.10.2021
Přečteno 208x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Sonador, Marten, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a až mu budeš sedat na rameno, mírně ho píchni svým trníkem, upozorni chlapce, že seš to právě Ty, kdo na něj sedá....:-D*

28.10.2021 17:32:06 | Frr

:-) píchnu,jo...

29.10.2021 14:59:15 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí