Ven z díry

Ven z díry

Anotace: Odešla s mým mamutem.

najdi si díru
najdi si víru
ať máš kde brečet
ať máš kde klečet

najdi sílu
uspokoj vílu
zavři krám
budeš sám

bylo to v zimě
ale v návalech horka
musíš to brát
je to jen holka

vem si rýč
vykopej díru
je pryč
dej se na víru

bylo to v zimě
celý to zabila
ta moje JARMILA

Svět už se neskví, tak, jak by měl.
Já samou samotou oněměl.
Autor Stagger Lee II., 16.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí