My nechceme Andyho Bureše

My nechceme Andyho Bureše

Anotace: Andrej Babiš na FB dnes 3.6. napsal: My nechceme sdílet naše auta. My nechceme sdílet naše byty. My nechceme sdílet naši zemi. Nedalo mi to a musel jsem - aspoň nějak - reagovat. Laťka byla, bohužel, vskutku nízká, tak alespoň parodie.

My nechceme Andyho Bureše
 
 
My nechceme sdílet naše auta.
My nechceme sdílet naše byty.
My nechceme sdílet naši zemi.
 
My nechceme sdílet naše úspory.
My nechceme sdílet naše dotace.
My nechceme sdílet naše audity.
 
 
 
My nechceme vidět patok z Dezy v Bečvě.
My nechceme vidět, jak jsme best in covid.
My nechceme vidět toho lháře v křesle.
 
My nechceme lovit z řeky mrtvé rybe.
My nechceme přiznat, že nám o lidi nejde.
My nechceme nikdy odstoupit z funkce.
 
 
 
My ale chceme nezadlužit zemi.
My ale chceme projet po D1.
My ale chceme reprezentaci.
 
My ale chceme si koupit tvou babi.
My ale chceme stavět, ne dostavět.
My ale chceme kamarádšofty.
 
 
 
My ale především chceme
Do tepláků navléct, tebe!
 
Mňa? Ale já som z tej hodné StB...
 
Autor Jinax, 03.06.2021
Přečteno 301x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lepšího tyrana si češi nezaslouží...

04.06.2021 12:17:55 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí