Dva milenci v trávě

Dva milenci v trávě

Anotace: ......

Rozkvetlá louka a dva milenci v trávě,
hledí si do očí on žádá jí o ruku právě!
Po tváři kanou slzičky dojetí,
vášnivý polibek a veliké obětí.
Prstýnek kovaný jen pravou láskou,
i když čas na nich podepsal se nejednou vráskou.
Láska je čarodějka která nezná hranice žádné,
naopak zamilovaný člověk je šťastný a mládne!

Dva milenci v trávě pro mě malým zázrakem jsou,
dávají si lásky více nežli unesou.
O to víc myslím si je to tak krásné,
že i v jejich letech prožívají chvíle krásné!

Dvěma milencům v trávě popřeji už jen hodně štěstí,
nechám jetu v obětí a budu držet jim pěsti...

Autor WIRUS, 13.09.2014
Přečteno 629x
Tipy 4
Poslední tipující: Yazmin, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí