U jezera

U jezera

Anotace:         U jezera      V...

        U jezera

 

   V čekání na den

   kdy vše je hotovo

     ležíc u jezera

   které skutečně je modré

   v trávě

   vysoké jen tak

   aby neobtěžovala

     povídám si s kačenami

   vůbec nevadí

   že nejsou žluté

     a taky s vážkami

   které krásně

   šustí křídly

   a s ptáky v povětří

     myslím že si rozumíme

   nechme všem bytostem

   jejich prostor

   teď hned

   a potom

   můžem všichni

   společně

   čekat na den

   kdy bude vše

   hotovo

Autor Li-po, 28.08.2015
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí