DinosauRUS juniors

DinosauRUS juniors

I. sloka
Staří vesmíru
je 13, 8 miliardy let
a dva roky k tomu
pokud Vám na rande
někdo tvrdí
že má doma
například brnění
starší 15 miliard let,
tak mu milá děvčata
raději nevěřte.
--------------------
II. sloka
Dva roky zmíněné
poeta tam proaktivně přičetl
protože výzkum
je dva roky stár.
jen ho napadá,
co bylo před těmi
13,8 miliardami let?
Víte to někdo?
Ptám se pro kamarádku - farářku,
která neposlouchá Dinosaurus juniors.
Autor Medved23, 19.04.2022
Přečteno 189x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí