neúspěšný námět

neúspěšný námět

Anotace: - zaslali ho k nám až z limbického systému a fakt netušíme, na čem tam jedou -

 

     chtěla bych, aby byl můj život

     součást nějakýho románu

 

     bojovat za svobodu panenek

     děti s nafouklým břichem

     chození po patnících a taky

     férový banány

 

     zatim jsem jen rozpolcená

     sběratelka věcí, na který jsi nastříkal

     svou voňavku

     věcí, co jsem se k nim

     za tvý nepřítomnosti

     mohla tulit

          dát do krabičky nebo spálit


     bejt fakt drsná hrdinka!

     na všechno sama a

     nepotřebovat pomoc

     aspoň při vybírání jídel v restauraci

     nezakopávat si o vlastní nohy

     a nebejt náchylná k padání

     lidem do náruče

 

     chtěla bych, aby byl můj život 

     součást nějakýho románu

 

     jenom by se to asi

     vůbec neprodávalo

 

 

Autor Kaitlynn, 10.07.2016
Přečteno 470x
Tipy 17
Poslední tipující: Žluťák, mkinka, Cappp, kudlankaW, vodnař, Luky-33, Kubíno, Robin Marnolli, Amonasr, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z neúspěšného námětu jsi udělala besceler...

22.03.2017 21:08:21 | Cappp

No, každej člověk je nejspíš postavičkou v nějakém románu… pokud ho nechceš napsat sama, měla bys hledat romanopisce.

10.07.2016 04:53:16 | Urvisu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí