31.12.

31.12.

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=fiBvOKmuWKg

vlasy překrývají oči

přeju si aby jednou překryly i všechny ty slzy

aby překryly celý svět

kdybych si měla v každém životě vybrat

vybrala bych si tebe

mlčím a zírám do zdi

je to terapeutické řekl by někdo

já bych řekla že je to prostě jen prázdnota

všepohlcující prázdnota smutek zoufalství

bojuju sama se sebou a někdy si říkám proč vlastně

proč to nezvdat nepodvolit se a nenechat vše plynout

jsem hladové ptáče co v hnízdě marně čeká na matku

je mi ouzko a nezabírá nic co bych znala co bych věděla

život je život a někdy tě skolí k zemi

ale čím víc se to stává tím hůř se daří vstát

kam až dojdeš když pořádně nejdeš nikam

miluju tě miluju tě a tak dál

slova slova slova

nikdy nic neznamenaj i když já se o ně opírám pořád

nikdy nic neznamenaj

jsem mrtvé ptáče v hnízdě co se nikdy nedočkalo

zobáček napravo

ocásek nalevo

Autor odnikud, 02.01.2024
Přečteno 77x
Tipy 21
Poslední tipující: maliska, nehledaná, BArBArKO, IronDodo, Iva Husárková, Sonador, Ondra, cappuccinogirl, Žluťák, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všetko je taká pravda
a hlavne
fakt
slová nič neznamenajú
.

03.01.2024 12:02:45 | maliska

Velmi trefně napsáno - jakoby má minulost ožila (na krátko)...
Milá odnikud - objímám Tě*

02.01.2024 20:59:49 | Ondra

Piš a věř že psaní je terapie.

02.01.2024 19:44:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí