safírové slzy

safírové slzy

Je to nějaký zvláštní typ sadismu a nebo jen hluboko zarytý stesk.
Racionalita věci je až na tak opačném pólu, že zkoušet ji nalézt by byl utopistický pokus, který by při nejlepším mohl skončit dokumentem o neuskutečnitelném cíli, kterým bych prezentovala celou svoji časovou smyčku v tomto universu a to se nezlobte, ale radši budu každý den vstávat svázaná a prostoupena nenaplněnou touhou a bolestí, než abych se smířila a učila svou duši být amorfní. Já nevím možná je obojí jaksi drastické.

Já se jen ptám, kdy mé slova začnou nést váhu opravdového slova a zda ta jizva někdy se stane spíše mou přítelkyní, nežli největším soupeřem. Jizvy nosí na svém těle každý...někdo je maskuje líčidly v podobě přivlastnění si charakterových obratů, které jim nikdy nepatřili. Jiní se v jizvě dennodenně dloubají a prorážejí hlouběji a nic jiného než nezastavitelné sršení krve je nezastaví a neuspokojí, je to řekla bych až připomínka toho, že to bylo reálné a velice úctyhodné a až moc vzácné na to, aby bylo znát, že vitalita jizvy už zanikla.

Každým prohloubením je člověk vrácen do bludiště s drahým lístkem surrealistického prožitku v ruce, kterým si připomínáme čím vším jsme byli a chtěli moc být. Zásadně se nemohu přiklonit k prohlášeni co oči nevidí to srdce neboli, pravdou je však opak a ten je ve mně, jak na podnosu denně.
Co oči nevidí srdce chce.

Bojím se svých rozhodnutí víte, v očích se rojí slzy safírové.
Autor certified loner, 24.04.2023
Přečteno 127x
Tipy 5
Poslední tipující: Ondra, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně - absolutně smutně souhlasím...
Napsala jsi to velmi trefně.
Přeji Ti, ať opět najdeš své štěstí :)

25.04.2023 15:38:36 | Ondra

Děkuji...psaní mě šťastnou dělá.

25.04.2023 15:53:35 | certified loner

Tak to je moc hezké :) Opatruj se s Láskou v duši - vám to spolu krásně sluší :)

25.04.2023 16:08:36 | Ondra

mám pocit, že neustálé procházení naším bludištěm je vskutku nezodpověným "perpeteem debile", někým nám seslaným... ST*
VÍTEJ U NÁS, BYTOSTI VZÁCNĚ PŘEMÍTAVÁ***

25.04.2023 09:55:41 | Frr

Myslíte, že lze lístek nezakoupit, procházku odmítnout? pokud ano, lze si ale vzpomínku uchovat bez deformace a nebo je ztráta vyžadována.

25.04.2023 15:51:51 | certified loner

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí