Kde se potkám se sebou samým

Kde se potkám se sebou samým

Myšlenky z blíže nespecifikovaného epicentra

podbízivě ponoukají

vybízí k přijetí začátku

k analogovému úvodnímu návinu snímku

našeptávají jako pokušitelé 

aby mozek konal 

založil další z tisícovek filmů

každodenní projekce

Aby se odvíjel v dalších a dalších smyčkách

Opomíjejí to

že už drahnou dobu nejsem součástí příběhů

v drahách za běhu

v drážkách elpé desek

 

ani stopou na divitálním nosiči

 

opustil jsem level 

kde mě ke dnu táhla kotva malomocenství

 

mé kroky

ti senzitivni

neznatelně pocítí jako vibrace

 

z nekonečna

Autor kudlankaW, 06.10.2021
Přečteno 267x
Tipy 16
Poslední tipující: šerý, Amonasr, Marten, Lighter, Iva Husárková, mkinka, zdenka, Vivien, A42, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzhůru za vícemocenstvím….úsměv.z

06.10.2021 20:59:51 | zdenka

Úsměv za Tebou Zdeni
Hutník vysokopecař se na Tě směje z budovatelského dokumentu

07.10.2021 10:03:09 | kudlankaW

patrně už jsi mimo dosah gravitace :-)

06.10.2021 20:43:23 | Vivien

Milky way

06.10.2021 20:49:11 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí