Anotace: ***
pri týchto slovách ma napada jediné..
pravda skrytá..
slovo použité
a hlava dolu klesá
pre slzy smútku umiera sa ..
ostáva jediné...
vkročiť do temna ..
13.08.2013 07:51:09 | Darken Salem Jesus
Líbí se mi téma, místy i zpracování :-)
24.05.2013 15:54:08 | pineapple pie