Anotace: ***
Svět Srní sní.
O pohádce Máje si sní.
Zamilovaní, zamilovávaní si sní.
O pohádce Máje si společně sní.
O čem, že si vlastně to sní ?
O Srní.
O zamilovávání se si společně sní.
Lásky čas si spolu žijí.
Dokud žijí.
A spolu se, tihle dva, na Věky milují.
To je nádherné, Pohádko andělská:-)
23.03.2018 23:45:36 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA