za tou...

za tou...

Anotace: s ní...

ovanula mě její vůně
čistá jak víno
zářící tajemstvím

a já blázen
nahléd jsem
za její lem

v tom se ohradila
příteli to se nedělá

omlouvám se má paní
to ta má touha
jste tak lákavá
ale kořím se
nehodlám vás krotit
co by jste ráda?
na rukou vás budu nosit
trávu před vámi kosit

myslíte příteli
že tolik mé lásky unesete
začínám se z vás rosit

radši si zujte boty
mám chuť tančit
jen tak naboso

to se mi líbí
smím prosit?

nesmíte
usmála se
ale ráda cítím vaše ruce
na svých zádech

tak jsem se zul
natáhl ruce
a najednou procit

možná jsem hmátl do prázdna
ale věřte mi nebo ne
začal jsem tančit...
Autor enigman, 16.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 17
Poslední tipující: Vivien, Fialový metal, jort1, zase já, Dreamy, Marten, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bossa nova...

17.04.2024 11:05:26 | jort1

Tančíš??? Já myslela, že - jančíš (tak trochu) :-):-):-)*

16.04.2024 22:31:36 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí