Sen Orientu

Sen Orientu

Anotace: Trocha Orientální poezie

Sbírka: Kříž a jablko

Než noc schová den
za nepropustnou plentu
nebe usušilo modrý len
a jsem kdesi v Orientu

Aladin zlatou lampu zháší
aby klidné spaní měl Džin
koberce se lehce vznáší
byl ale potřeba kouzelný čin

Dlouho kouzelnou lampu třel
než z nádoby vyvolal Džina
však tuze podivné přání měl
přál si tenkrát soudek vína
Autor Petr27, 16.10.2020
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Pétík, mkinka, Psavec, ARNOKULT, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :)

21.10.2020 21:17:28 | Petr27

"Aladin zlatou lampu zháší" - to se mi líbí nejvíc. Ale celé je to moc hezké.

20.10.2020 22:40:37 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí