Sršeň

Sršeň

Anotace: Když vám do chýše vletí sršeň, je dobré si v klidu sednout a zapívat si tuhle píseň...

Sbírka: Písně Šarlatovců

Sršeň lapený ve světle.
Při svitu hvězd se vznáší.
Připomíná mi jelena,
než medvěd do hlavy jej praští.

A přichází, onen okamžik,
kdy zkusí se přiblížit.
Ach hloupý sršni...
To bude pálit.

Snáší se jako hvězda,
a k zemi padá.
Ve své smrti zbytečné,
je z něj hvězda padává…

 

Autor Dextero, 05.12.2021
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí