Píseň pro bestii

Píseň pro bestii

Anotace: Zpěv pro raněné a umírající...

Sbírka: Písně Šarlatovců

Duše spící v tomto těle, bestie v této kleci.
Povstaň už jen kvůli sobě, nenech se uvěznit přeci.
Když se teď neprobudíš, pocítíš smrti chlad.
Já svým vytím zaháním propasti věčný hlad.

Mocné duše Inui dejte mi svou sílu
A na mé čestné a skromné pozvání přiložte ruku k dílu.
Pomozte této bestii, ať uzdraví své tělo.
A napravte v ní tu duši, které se smrti zachtělo.

Přijďte, přijďte mocní duchové.
Přijďte, přijďte a buďte duše hladové.
Podpořte bestii, ať postaví se smrti!
Podpořte bestii, ať slabost rozdrtí!

Autor Dextero, 07.12.2021
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí