"Pavoukova Píseň"

"Pavoukova Píseň"

Stejně jako Osud, i já vlákna spřádám.
Nevidím svět a přece ho lépe vnímám.
Vnímám ho vlákny s háčky na stromech,
když zpívám svou píseň, lesu tají se dech.

Cítím vás v křovinách, cítím váš strach,
Děste se, když zláká mě váš pach.
Pach vaši krve a chuť vašeho masa,
vaše smrt pro můj kmen bude spása.

Háčky se zabodají do vaši kůže,
Jen bojujte, ať past více se utáhnout může
Ze sítí osudu lepkavých se nedostanete
Do prázdnoty a chladu si nic nevezmete.

Zůstanou po vás jen mrtvá těla.
pak přiletí havrani, oklovat kosti do běla.
A já zase budu hladově chystat své sítě,
Moje další kořisti najdu si tě a sním tě.

Autor Dextero, 15.01.2022
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brrr...:))
nemám ráda pavouky
ale dobře napsané

15.01.2022 21:52:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí