Krev pro Lunu

Krev pro Lunu

Bíle oko v noci mě občas znervózňuje,
štěkání psů mě stále pronásleduje.
Kdo dokáže odolat Třpytivé Matce,
když maso a krev chutnají tak sladce?

Město či les jsou mým revírem loveckým,
prohánět se po nichsvobodně smím.
Odpůrce lovu mého nikdy dlouho neřeším,
obvykle je vyvrhnu a lahodné části sním.

Léčit se rychle mé tělo snadno zvládne,
avšak když je hladové rychle chřadne.
Nemluvě o zuřivosti, která mi žilách koluje,
vůně krve mé tělo vždy k akci vyburcuje.

Na volání Luny mé touhy vždy odpovídají,
ani netuším z jakých temných hlubin pocházejí.
Vím jen, že takto má duše ráda svobodně žije,
vždy když mě za úplňku posedne silná Lykantropie.

Autor Dextero, 15.02.2022
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí