Svadhistana

Svadhistana

Anotace: .

V róbě barvy druhé čakry,
celý týden mezi bratry

z oranžové čerpám sílu.

Je to barva radosti,
vitality, moudrosti

probouzí mé touhy k dílu.

Nejsem blázen, nejsem lhář
profesí jsem popelář.
Autor Bunis, 05.02.2017
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Jin&Jang, Frr, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí