Nadějný král

Nadějný král

Moudře již si psal,
ty rozervaný liste.
Mnoho dní i let sis zakusil,
v chorobě i bolestí vnitřně.
Jak čas plyne,
tak minulost je jinde.
Tu osud tomu dal,
té hořké chuti,
co sám posnídal.

Jak larva,
co prožírá se,
jak puká ve švech.

Tu rozpadá se příběh dál a dál,
tu zamračený pán.

A tak se zjeví,
nadějný to král!
Autor Dejvis, 18.07.2020
Přečteno 161x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje je vždy, ať žije král :-D ;-) *ST

18.07.2020 13:03:55 | jenommarie

Sláva mu milá jenommarie **

18.07.2020 14:38:51 | Dejvis

Jj;-)

18.07.2020 16:51:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí