Inkarnát

Inkarnát

V bělostných andělích,
zlomila se hřídel,

lapiduch chřadne v hlubinách,

smrtihlav pověrčivě lebkou věští,

vysvobozením přilétne inkarnát,

a v červánků zádušní pokryv,
se zhudební nálevkovitě,

do stolových hor magnetismu.


Vázaná Heliamphora přesypů,
slzavě lstí zamlží,
pokoje prapředků,
v dolíčkách Našech vysnění,

skřivančích Prerafaelitů.


Duše sazí,
sází náhozem reliéfů,

patosem šavlozubého.
Autor Dejvis, 02.02.2021
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marcella, jenommarie, zdenka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Marci:*)

04.02.2021 07:04:48 | Dejvis

... pro mne dokonale postavená filozka ...

04.02.2021 00:35:00 | Marcella

Vřelý dík brachu:*)

02.02.2021 20:30:08 | Dejvis

pěkný***ST* :-D*

02.02.2021 19:48:01 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí