Rozum nerozumí

Rozum nerozumí

Rozum nerozumí,
chápající hloubou šnorchluje,
na váhách ploutví váhá,
jestli neutopí sochy kamenné.


Bídné kopyta,
v kopytě kovářské,
infekt vyplakává studny,
nadějná platonika,
uvadá neomaleně v hůl.


Líné davy, zmařilé konzistence,
pachuť jít schody,
schodolezem dá se,
amputovaný vylézá kanálem,
potkaní reprodukce přežívá,
a šarlatán lží hyne.


Padlý kříž neexistuje,
Pánem kmánem česá,
rozčesaně bleděmodré čekanky.



Na čelíčkách raků,
se nevědomí brodí,

přes ozubené mušle,
vyhnaného svědomí.
Autor Dejvis, 07.02.2021
Přečteno 169x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, Rozmarýna, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Vivi:*)

13.02.2021 17:41:38 | Dejvis

Dejve, moc pěkná, ST

13.02.2021 10:59:54 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí