Hrabě

Hrabě

Vem si mě hrabě,
ach, vem si mě.

Stanu se nesmrtelnou,
stanu se tebou.

Ach ach,
proniká temný strach.
Ach,
v ústech zapáchá hlad.

Tu zbledneš,
tu má budeš!

Tu mění se a proměňuje,
lidskost se z ní vytracuje.

Nad obzorem věští,
černý dým,
co se spustí,
v splín.

Hrabě, ooo můj hrabě,
oči zajiskří,
a v hypnóze je.

Tlukot buší,
buchy buch,
komtesa se stává duch.

Úplněk přichází,
noc ví,
že tudy lační,
démon démonických zdání..
Autor Dejvis, 26.07.2020
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí