cvrček

cvrček

Anotace: je to otrava :)

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrček cvrká, jen tak si plká
na louce letní, měsíčním svitem zalité
s radosti životní, si zpívá

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
človíček, jeho koncert poslouchá
vlasy z hlavy si trhá
sprostě si naříká, nespinká
kolem se dívá
toho malého vetřelce, hledá

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
bělma očiček, zarudlé a bolavé
jsou nezdravě krvavé,
oční žilky má popraskané

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
hraje si, svou píseň cvrkavou
nervy človíčkovi, do háje odejdou
hodí po něm svou botu, děravou

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
boty, pánev a jiné haraburdí lítá
cvrček to asi schytá
svému osudu zatím uniká
jeho budoucnost je však... nejistá

.
.
.

cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk
cvrk, cvrk, cvrkycvrk



ááááááááááááááááááááááááá
Autor Přednosta, 17.08.2022
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Stanislav32, mkinka, rybka, Ishtar, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí