Čarovná Zuzana

Čarovná Zuzana

Anotace: ....od mé první lásky

Když srpnové ráno maluje oblohu azurovou modří
a Janovské údolí otvírá svou náruč dokořán,
já vedu tě za ruku rozkvetlou loukou kolem olší
a chce se mi křičet do všech stran.

Miluji tě má lásko a ze srdce mám tě rád,
jsem ti blíž a tvůj, jsem víc než kamarád.
Sytím se pohledem do očí a horlivě líbám tvá ústa,
jen blázen by chtěl opustit tvou náruč,
ležíme nazí a chceme tak zůstat.

Laskat se něžně a milovat uprostřed lánu rozkvetlých květin,
vnímat jeden druhého, necítit vůni kopretin.
Ráno je moudřejší večera, je úžasné, krásné a milé,
važme si těchto okamžiků, jsou to překrásné chvíle.

Až vrásky nám sestoupí do očí a stříbro pobarví vlasy,
s úctou a chloubou můžeme vzpomínat, byly to zlaté časy.
Autor Dalimila, 18.08.2004
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí