ŠIŠKA Z MODŘÍNU

ŠIŠKA Z MODŘÍNU

Anotace: ..pro Sluníčko...

V dlani tisknu šišku z modřínu.
Co mi připomíná?
Tebe…, jaro…, lásky nad míru…
…….na vzpomínání jsem líná.

Lépe je žít přítomností,
sny nenechat si bořit.
Pohledem do budoucnosti,
dál své štěstí tvořit!

A tak jdeme packu v pacce
cestou života,
sem tam uhnem‘ ráně, facce…
Je to náhoda?

Že láska nás neopouští,
že bez sebe nemůžeme být?
Že jeden druhého držíme
a spolu můžeme snít?
Autor Dalimila, 19.06.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To nebude náhoda, Dalimilko, spíš oboustranné poctivé úsilí, jestli mi rozumíš. Když se láska nepěstuje, ztrácí se. :o)

19.06.2007 11:43:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí