Láska

Láska

Anotace: ..... no prostě láska :-))

Usínám a přichází ke mně sen.
O čem? Toť loterie a sázka.
Než naději se je tu nový den,
ale ve snu mě navštíví láska.

Je to něco krásného
mezi nebem a zemí.
Je to až neskutečné,
jak s tebou dobře je mi.

Mezi námi dvěma
nemusí být slova,
i bez nich víme,
že se milujeme znova.

Ten vztah je krásný,
samá něžnost.
A co je na tom milé?
Není to sen, ale skutečnost.
Autor Dalimila, 02.09.2004
Přečteno 4216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (43x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí