CO SE MI NA TOBĚ NELÍBÍ

CO SE MI NA TOBĚ NELÍBÍ

Anotace: .... no prosím! To mi napsalo moje Sluníčko včera večer! Až jsem se lekla! :-)))

V televizi dávají "Vesničko má středisková".
Nevnímám to. Hlava se mi stále motá,
při myšlence jak laskám se s tvou pacenkou
a neskonale si přeji, abys byla mou.

Už jsem ti řekl, že jsi můj vodopád štěstí?
Když nejsem s tebou, tak zatínám pěsti,
aby čas rychle ubíhal
a já tě opět do náruče vzal.

Je vůbec něco, co bych na tobě neměl rád?
Ano.Když se dívám na křivky tvých zad.
Když se loučíme a ty odcházíš,
bojím se, že se mi nevrátíš.
Autor Dalimila, 24.05.2005
Přečteno 1133x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí