STÝSKÁ SE MI

STÝSKÁ SE MI

Anotace: Ahojky z internetové kavárny!V rychosti všechny zdravím a vzkazuji,že příroda je sice krásná,ale po literu smutním. Ale nejvíce po mém Sluníčku!!! Uáááá nechal mi tu tak krásnou básničku! Já v rychlosi přidávám silný nepodarek :-)) - ale od srdce!!!

Stýská se mi Sluníčko!
Tolik bych u tebe chtěla být,
cítit tvé ruce, tělo – maličko,
spolu se objímat a snít.

Vidina těch krásných chvil se blíží,
snad uběhne rychle jako voda!
První týden v srpnu nás zase sblíží,
my budeme spolu znova.

Nejde ani popsat, jak moc těším se,
tu v internetové kavárně – nesoustředím se.
Proto vše ti povím až budeme spolu,
vznášet se na křídlech lásky nahoru a dolů.

Zatím jsem šťastná, že naše láska trvá,
vždyť přece byla ta prvá!
Ta naše stále žije.
V srdcích nás dvou silně bije!
Autor Dalimila, 14.07.2005
Přečteno 786x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí