Konec reality

Konec reality

Anotace: Dnes: Jak může se chovat zamilovaný člověk, který se marně snaží zachránit něco, co už mu proteklo mezi prsty. Poražen, leč poražen na poli bez vítěze. Chladná, uzamčená mimo city, pod tíhou cizích argumentů, avšak stále s plamenem v očích.. /zůstávám/

V pozadí hrdelního souboje,
slyšet je padat rosa,
za tónů starého hoboje,
ty chodíš po ni bosa.

To píše život mladého troufalce,
zamčeného v šuplíku snění,
s pohledem věčného zoufalce,
on se teď v asketu mění.

Jsi ta jediná a já Tě nedokázal získat,
/jak rád bych se choval jinak/
už jen čekám na pražci
a slyším strojvůdce pískat.

Nakonec otázka pro čtenáře,
zda myslí, že láska během týdne může kvést,
to poslední argument souboje,
co hodlal jsem kdy vést.
Autor JR, 15.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, jedam, amores peros
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí