V zajetí

V zajetí

Anotace: Dnes ráno, hrdlo sevřené strachem a nadějí, avšak láska je krutá a zázraky se nedějí.

************************

Ráno, zbaběle tam stála,
odhodlaná plášť svůj udržet,
na city nám hrála,
jak může to jen vydržet ?

Rozum je dozorce,
ty jeho vězněm.

Ráno, zbaběle tam stála,
já stál tam v křeči s ní.
když láska se nám smála,
proč jsme tak naivní ?

Rozum je dozorce,
ty jeho vězněm.

Když vidím je spolu, rád Kapetovcem bych se stal,
pro ni jen touha večerní, já rád bych mu ji vzal.
Infantilní verše, leč život za lásku bych dal,
to jest tvůj tichý pláč a můj vzteklý žal.

Jak jen láska může brát..
ber si příklad ze zvířat.

Za dnešní ráno vinu nesu,
teď myslíš, že Tě neunesu.

Konec bude zítra,
za mrazivého rána,
jako agent STB,
nemohu žít bez Tebe.

Úhybné pohledy, tak za ty se krví platí,
zklamal jsem Tě znovu, to ví všichni svatí,
však zloba, jak pára nad hrncem se ztratí.
Autor JR, 05.11.2008
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Elisha, Holis, Manon.H, Tacca, B.a.r.b.a.r, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moje parketa,děj a myšlenka,nevtíravé a přitom zajímavé,bez toho že se ohalíš.

10.11.2008 21:40:00 | Elisha

jo...pekne..moooc...pekne...:-)

05.11.2008 23:34:00 | B.a.r.b.a.r

...jsem rád,že jsem to četl

05.11.2008 22:07:00 | WAYWARD

lepší někoho mít a naštvat ho, než pořád být vedle někoho a nemoci ho mít.... pěkné:-)

05.11.2008 21:02:00 | Evil Queen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí