Jak tě vidím

Jak tě vidím

Anotace: .....stále od mé první lásky ...

Jak krásné, jak milé jsou chvíle v tvé blízkosti,
když dáváš mi sílu, něhu a lásku plnou radosti!
Tvá vůle, píle a odhodlání,
úsměv, zář očí a síly na rozdávání.
Teplá ústa, tváře, hladké dlaně,
rozhodný krok a chůze zralé laně!
Jsi vášnivá i hravá při milování,
jsi tichá a mazlivá – vůbec se nebráníš,
když dotýkám se tvých rtů,
v noční krajině mých snů.
Tak vidím tě já. Jsi moje láska!
I přes to, že na skráni tvoří se vráska.
Já mám tě rád a jsi moje všecko.
Mám z toho radost, jako malé děcko.
Něžně tě líbám a šeptám tichunko,
měj také mě ráda – má sladká Mirunko!
Autor Dalimila, 21.10.2004
Přečteno 1104x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí