Jak tě vidím já

Jak tě vidím já

Anotace: ...... stále zase já - mé první lásce ....

Miláčku!
Ráda bych ti napsala, jak tě vidím já.
Tvá duše je pro mě stále tajemná.
A když si myslím, že tě znám,
uděláš něco a já v sobě opět zmatek mám!

Mé myšlenky stále u tebe jsou
a já hledám tu jednu rozumnou,
která mi řekne nebo napoví,
proč mezi námi vzrostl cit takový!

Stačí, když pohled svůj na mě upíráš
a nebo, když se mého těla dotýkáš!

Ta láska, kterou s tebou poznávám
je nebezpečná, ale krásná!
Já děkuji ti za to,
protože jsem šťastná!
Autor Dalimila, 21.10.2004
Přečteno 1652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí